Vi hjälper dig att komma igång i

Malmö

Barcelona

Destination ONE Contact!

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med trygga arbetsvillkor där du som kollega är vår största tillgång. Vi är certifierade av branschorganisationen Kontakta och följer kollektivavtal i respektive land. Profilen som vi letar efter är en social person som gillar dynamiska miljöer där kundkontakten står i centrum. Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål, samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänlsan.

Vi hjälper dig med pappersarbetet

Vi hjälper dig att skriva in dig på Social Seguridad, skaffa NIE-Nummer samt öppna spanskt bankkonto.

Kultur

Hos oss har man möjligheten att klättra och växa både på jobbet och privat. Vi på vårt kontor i Barcelona gör vi mycket aktiviteter tillsammans på fritiden, allt ifrån skateboard och fotboll till femkamp på stranden.

Välkända uppdrag

Vi har 15 års erfarenhet här nere i Barcelona och arbetar idag emot de mest välkända företagen i Sverige inom respektive brancher.

Gratis lektioner i Spanska

För att kunna etablera sig i en ny stad och land är språket viktigt. Vi erbjuder därför gratis lektioner till alla våra medarbetare som matchar jobbschemat!

Grundlön + Provision

Arbeta med trygghet! På alla våra säljprojekt tjänar man grundlön + provision, så man kan påverka sin egen lön, men samtidigt alltid känna trygghet. Vi erbjuder både 100%-tjänster och 75%-tjänster, så du som vill ha extra fritid får det!

Tävlingar & Resor

Både på vår kundservice och säljavdelning har vi tävlingar för fina priser och resor.

Lediga jobb just nu